Aller au contenu principal
Striped Flufftail
Showing stays that recordStriped Flufftail20+ stays list it on site or nearby
Infos sur les espèces

Parcs où les hôtes ont observé l’espèce Striped Flufftail

Hébergements engagés

À travers Afrique du Sud

Striped Flufftail : espèce observée ici

Hottentots Holland Nature Reserve

Striped Flufftail : espèce observée ici

Grootvadersbosch Campsites

Striped Flufftail : espèce observée ici

Grootvadersbosch Cabins

Striped Flufftail : espèce observée ici

Scolopia Cottage

Striped Flufftail : espèce observée ici

Smitswinkel Tented Camp

Striped Flufftail : espèce observée ici

Overseers Mountain Cottage

Striped Flufftail : espèce observée ici

Slangkop Tented Camp

Striped Flufftail : espèce observée ici

Olifantsbos Guest House

Striped Flufftail : espèce observée ici

Langebos Huts

Striped Flufftail : espèce observée ici

Spekboom Tented Rest Camp

Striped Flufftail : espèce observée ici

Nyathi Rest Camp

Striped Flufftail : espèce observée ici

Matyholweni Rest Camp

Striped Flufftail : espèce observée ici

Addo Rest Camp

Striped Flufftail : espèce observée ici

Cobham

Striped Flufftail : espèce observée ici

Garden Castle

Striped Flufftail : espèce observée ici

Vernon Crookes

Striped Flufftail : espèce observée ici

Mount Currie

Striped Flufftail : espèce observée ici

Monk's Cowl

Striped Flufftail : espèce observée ici

Kamberg

Striped Flufftail : espèce observée ici

Lotheni

Striped Flufftail : espèce observée ici

Spioenkop

Dry mountains, ostriches, and Calitzdorp's port wines

Voir les hébergements engagés
The Klein Karoo

Préparer un voyage

Striped Flufftail : quand et où l’observer

Striped Flufftail : signalé par des hôtes dans ou près de uKhahlamba-Drakensberg Park, Addo Elephant National Park and Table Mountain National Park.

Comment et quand observer le Striped Flufftail

Meilleures heures de la journée

  • Les premières heures après le lever du soleil, et la fin d’après-midi. Les oiseaux chantent et se nourrissent surtout à la fraîche.
  • Midi. Plus calme, surtout par la chaleur d’été.

Où séjourner

  • En voiture
    Hébergements : KwaZulu-Natal
    KwaZulu-Natal
  • En voitureSans paludisme
    Hébergements : Western Cape
    Western Cape
  • En voiture
    Hébergements : Eastern Cape
    Eastern Cape

Façons d’observer

Conduire soi-même

Votre véhicule et votre rythme, sur les routes du parc.

Liste rouge de l’UICN

Least Concern

Espèce

Sarothrura affinis

Observations

22

observations iNaturalist

Chaque réservation sur Spekboom soutient la conservation.

Questions des voyageurs

Une observation signifie qu’un hôte a vu l’espèce Striped Flufftail sur place ou à proximité. Ce n’est jamais une garantie de la voir.

Which parks and reserves are best for the Striped Flufftail in South Africa?

Hosts on Spekboom have recorded the Striped Flufftail at stays in or beside uKhahlamba-Drakensberg Park, Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park, Grootvadersbosch Nature Reserve, Tsitsikamma National Park and Garden Route National Park and other reserves. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.

Where can you see the Striped Flufftail in South Africa?

The Striped Flufftail is most recorded in Western Cape (64% of records), KwaZulu-Natal (23% of records), Eastern Cape (9% of records), based on 22 iNaturalist observations. 29 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Striped Flufftail on site or nearby.

What is the conservation status of the Striped Flufftail?

The Striped Flufftail (Sarothrura affinis) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.

What is the Striped Flufftail?

The striped flufftail (Sarothrura affinis) is a species of bird in the flufftail family Sarothruridae. It is also known as the red-tailed flufftail. The species is closely related to the Madagascar flufftail. The species has a disjunct distribution with two subspecies. The nominate subspecies S. a. affinis is found in eastern South Africa and Swaziland.