
Lesser Black-backed Gull
The lesser black-backed gull (Larus fuscus) is a large gull that breeds on the Atlantic coasts of Europe.
Informações sobre a espécie
Eastern Cape and beyond
Provinces where Lesser Black-backed Gull is most recorded. Tap one to find places to stay.
14 records, iNaturalist
Parques onde os anfitriões registram: Lesser Black-backed Gull
Hospedagens que retribuem
Por todo o África do Sul
Avistado com frequência · Observação de aves
Avistado com frequência · Observação de aves
Avistado com frequência · Observação de aves
Avistado com frequência · Observação de aves
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
Lesser Black-backed Gull: registrado aqui
iSimangaliso wetlands, sand forest, and Sodwana reefs
Ver lugares que retribuemPlanejando uma viagem
Quando e onde encontrar: Lesser Black-backed Gull
Os anfitriões registraram esta espécie (Lesser Black-backed Gull) em hospedagens dentro ou ao lado de Kruger National Park.
Melhores horários do dia
- As primeiras horas depois do nascer do sol, e o fim da tarde. As aves cantam e se alimentam mais nas horas frescas.
- Meio-dia. Mais silencioso, sobretudo no calor do verão.
Formas de observar
Dirija por conta própria
Seu próprio veículo e seu próprio ritmo, nas estradas do parque.
Onde os anfitriões registram
Lista Vermelha da IUCN
Least Concern
Espécie
Larus fuscus
Registros
14
Observações no iNaturalist
Cada reserva no Spekboom apoia a conservação.
Perguntas que os viajantes fazem
Um registro significa que um anfitrião avistou esta espécie (Lesser Black-backed Gull) na propriedade ou nas proximidades. Nunca é garantia de avistamento.
Which parks and reserves are best for the Lesser Black-backed Gull in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the Lesser Black-backed Gull at stays in or beside Kruger National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the Lesser Black-backed Gull in South Africa?
The Lesser Black-backed Gull is most recorded in Eastern Cape (36% of records), Mpumalanga (21% of records), North West (21% of records), based on 14 iNaturalist observations. 41 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Lesser Black-backed Gull on site or nearby.
What is the conservation status of the Lesser Black-backed Gull?
The Lesser Black-backed Gull (Larus fuscus) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.
What is the Lesser Black-backed Gull?
The lesser black-backed gull (Larus fuscus) is a large gull that breeds on the Atlantic coasts of Europe. It is migratory, wintering from the British Isles south to West Africa. It is a regular winter visitor to the east coast of North America, probably from the breeding population in Iceland.
























