
Lesser Black-backed Gull
The lesser black-backed gull (Larus fuscus) is a large gull that breeds on the Atlantic coasts of Europe.
Wissenswertes zu den Arten
Eastern Cape and beyond
Provinces where Lesser Black-backed Gull is most recorded. Tap one to find places to stay.
14 records, iNaturalist
Parks, in denen Gastgeber die Art Lesser Black-backed Gull erfassen
Unterkünfte, die etwas zurückgeben
In ganz Südafrika
Zuverlässig zu sehen · Für Vogelbeobachter
Zuverlässig zu sehen · Für Vogelbeobachter
Zuverlässig zu sehen · Für Vogelbeobachter
Zuverlässig zu sehen · Für Vogelbeobachter
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
Lesser Black-backed Gull hier erfasst
iSimangaliso wetlands, sand forest, and Sodwana reefs
Orte ansehen, die etwas zurückgebenEine Reise planen
Lesser Black-backed Gull: wann und wo Sie die Art sehen
Gastgeber haben die Art Lesser Black-backed Gull in oder bei Kruger National Park erfasst.
Beste Tageszeiten
- Die ersten Stunden nach Sonnenaufgang und der späte Nachmittag. Vögel rufen und fressen am meisten in der Kühle.
- Mittags. Ruhiger, besonders in der Sommerhitze.
Möglichkeiten der Beobachtung
Selbst fahren
Eigenes Fahrzeug, eigenes Tempo, auf den Straßen des Parks.
Wo Gastgeber die Art erfassen
Rote Liste der IUCN
Least Concern
Art
Larus fuscus
Nachweise
14
iNaturalist-Beobachtungen
Jede Buchung auf Spekboom unterstützt den Naturschutz.
Häufige Fragen von Reisenden
Ein Nachweis bedeutet, dass ein Gastgeber die Art Lesser Black-backed Gull auf dem Grundstück oder in der Nähe gesehen hat. Eine Sichtung ist nie garantiert.
Which parks and reserves are best for the Lesser Black-backed Gull in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the Lesser Black-backed Gull at stays in or beside Kruger National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the Lesser Black-backed Gull in South Africa?
The Lesser Black-backed Gull is most recorded in Eastern Cape (36% of records), Mpumalanga (21% of records), North West (21% of records), based on 14 iNaturalist observations. 41 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Lesser Black-backed Gull on site or nearby.
What is the conservation status of the Lesser Black-backed Gull?
The Lesser Black-backed Gull (Larus fuscus) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.
What is the Lesser Black-backed Gull?
The lesser black-backed gull (Larus fuscus) is a large gull that breeds on the Atlantic coasts of Europe. It is migratory, wintering from the British Isles south to West Africa. It is a regular winter visitor to the east coast of North America, probably from the breeding population in Iceland.
























