Naar de hoofdinhoud gaan
African Firefinch
Showing stays that recordAfrican Firefinch2 stays list it on site or nearby
Soortinformatie

Parken waar verhuurders de African Firefinch hebben waargenomen

Verblijven die iets teruggeven

Door heel Limpopo

Zvakanaka Farm

Louis Trichardt · Vanaf R 650 per nacht

Betrouwbaar te zien · Vogelaarsvriendelijk

Zvakanaka Farm
Meer verblijven in de buurt

Verkijken Cottage

Haenertsburg · Vanaf R 1,500 per nacht

Vogelaarsvriendelijk

Verkijken Cottage

Maninghi Lodge

Welgevonden Game Reserve · Prijs op aanvraag

Maninghi Lodge

Sunbird Lodge

Phalaborwa · Vanaf R 1,500 per nacht

Vogelaarsvriendelijk

Sunbird Lodge

Cape Vulture Lodge

Hoedspruit · Vanaf R 4,000 per nacht

Vogelaarsvriendelijk

Cape Vulture Lodge

Monwana Villa

Thornybush Game Reserve · Prijs op aanvraag

Monwana Villa

iSimangaliso wetlands, sand forest, and Sodwana reefs

Bekijk plekken die iets teruggeven
The Elephant Coast

Een reis plannen

Wanneer en waar u de African Firefinch vindt

Hoe en wanneer u de African Firefinch ziet

Beste uren van de dag

  • De eerste uren na zonsopgang, en de late middag. Vogels roepen en eten het meest in de koelte.
  • Rond het middaguur. Rustiger, vooral in de zomerhitte.

Soort

Lagonosticta rubricata

Waarnemingen

400

iNaturalist-waarnemingen

Elke boeking op Spekboom steunt natuurbehoud.

Vragen van reizigers

Een waarneming betekent dat een verhuurder de African Firefinch op of bij het terrein heeft gezien. Het is nooit een garantie dat u de soort ziet.

Where can you see the African Firefinch in South Africa?

The African Firefinch is most recorded in KwaZulu-Natal (52% of records), Eastern Cape (18% of records), Mpumalanga (12% of records), based on 400 iNaturalist observations. 2 places to stay on Spekboom in Limpopo have recorded the African Firefinch on site or nearby.

When is the best time to see the African Firefinch?

The African Firefinch is recorded throughout the year, so no month is the wrong month to look for it.

What is the African Firefinch?

The African firefinch (Lagonosticta rubricata), also called the dark firefinch or blue-billed firefinch due to the color of its bill, is a common species of estrildid finch found in almost all parts of Africa. It has an estimated global extent of occurrence of 5,400,000 km2.