Vai al contenuto principale
African Firefinch
Showing stays that recordAfrican Firefinch2 stays list it on site or nearby
Informazioni sulla specie

Parchi in cui gli host segnalano: African Firefinch

Strutture che sostengono una causa

In tutto il Limpopo

Zvakanaka Farm

Louis Trichardt · Da R 650 a notte

Avvistato spesso · Birder Friendly

Zvakanaka Farm
Altre strutture nelle vicinanze

Maninghi Lodge

Welgevonden Game Reserve · Prezzo su richiesta

Maninghi Lodge

Monwana Villa

Thornybush Game Reserve · Prezzo su richiesta

Monwana Villa

Marataba Villa

Marakele National Park · Prezzo su richiesta

Marataba Villa

Izingwe Lodge

Welgevonden Game Reserve · Prezzo su richiesta

Izingwe Lodge

iSimangaliso wetlands, sand forest, and Sodwana reefs

Vedi le strutture che sostengono una causa
The Elephant Coast

Pianificare un viaggio

Quando e dove trovarlo: African Firefinch

Come e quando vedere il African Firefinch

Le ore migliori della giornata

  • Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
  • Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.

Specie

Lagonosticta rubricata

Segnalazioni

400

Osservazioni su iNaturalist

Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.

Le domande dei viaggiatori

Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (African Firefinch) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.

Where can you see the African Firefinch in South Africa?

The African Firefinch is most recorded in KwaZulu-Natal (52% of records), Eastern Cape (18% of records), Mpumalanga (12% of records), based on 400 iNaturalist observations. 2 places to stay on Spekboom in Limpopo have recorded the African Firefinch on site or nearby.

When is the best time to see the African Firefinch?

The African Firefinch is recorded throughout the year, so no month is the wrong month to look for it.

What is the African Firefinch?

The African firefinch (Lagonosticta rubricata), also called the dark firefinch or blue-billed firefinch due to the color of its bill, is a common species of estrildid finch found in almost all parts of Africa. It has an estimated global extent of occurrence of 5,400,000 km2.