
Black-headed Gull
The black-headed gull (Chroicocephalus ridibundus) is a small gull that breeds in much of Europe and Asia, and also in coastal eastern Canada.
Informazioni sulla specie
Western Cape
Provinces where Black-headed Gull is most recorded. Tap one to find places to stay.
11 records, iNaturalist
Parchi in cui gli host segnalano: Black-headed Gull
Strutture che sostengono una causa
In tutto il Sudafrica
Black-headed Gull: segnalato qui
Black-headed Gull: segnalato qui
Birder Friendly
Birder Friendly
Birder Friendly
Birder Friendly
Birder Friendly
Birder Friendly
Birder Friendly
Sandstone amphitheatres and cool mountain air
Vedi le strutture che sostengono una causaPianificare un viaggio
Quando e dove trovarlo: Black-headed Gull
Gli host hanno segnalato questa specie (Black-headed Gull) in strutture dentro o accanto a Kogelberg Nature Reserve.
Le ore migliori della giornata
- Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
- Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.
Modi di osservare
Guidare in autonomia
Il Suo veicolo e il Suo ritmo, sulle strade del parco.
Dove lo segnalano gli host
Lista Rossa IUCN
Least Concern
Specie
Chroicocephalus ridibundus
Segnalazioni
11
Osservazioni su iNaturalist
Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.
Le domande dei viaggiatori
Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (Black-headed Gull) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.
Which parks and reserves are best for the Black-headed Gull in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the Black-headed Gull at stays in or beside Kogelberg Nature Reserve. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the Black-headed Gull in South Africa?
The Black-headed Gull is most recorded in Western Cape (100% of records), based on 11 iNaturalist observations. 2 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Black-headed Gull on site or nearby.
What is the conservation status of the Black-headed Gull?
The Black-headed Gull (Chroicocephalus ridibundus) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.
What is the Black-headed Gull?
The black-headed gull (Chroicocephalus ridibundus) is a small gull that breeds in much of Europe and Asia, and also in coastal eastern Canada. Most of the population is migratory and winters further south, but some birds reside in the milder westernmost areas of Europe.

























