
Black-headed Gull
The black-headed gull (Chroicocephalus ridibundus) is a small gull that breeds in much of Europe and Asia, and also in coastal eastern Canada.
Wissenswertes zu den Arten
Western Cape
Provinces where Black-headed Gull is most recorded. Tap one to find places to stay.
11 records, iNaturalist
Parks, in denen Gastgeber die Art Black-headed Gull erfassen
Unterkünfte, die etwas zurückgeben
In ganz Südafrika
Black-headed Gull hier erfasst
Black-headed Gull hier erfasst
Für Vogelbeobachter
Für Vogelbeobachter
Für Vogelbeobachter
Für Vogelbeobachter
Für Vogelbeobachter
Für Vogelbeobachter
Für Vogelbeobachter
Sandstone amphitheatres and cool mountain air
Orte ansehen, die etwas zurückgebenEine Reise planen
Black-headed Gull: wann und wo Sie die Art sehen
Gastgeber haben die Art Black-headed Gull in oder bei Kogelberg Nature Reserve erfasst.
Beste Tageszeiten
- Die ersten Stunden nach Sonnenaufgang und der späte Nachmittag. Vögel rufen und fressen am meisten in der Kühle.
- Mittags. Ruhiger, besonders in der Sommerhitze.
Möglichkeiten der Beobachtung
Selbst fahren
Eigenes Fahrzeug, eigenes Tempo, auf den Straßen des Parks.
Wo Gastgeber die Art erfassen
Rote Liste der IUCN
Least Concern
Art
Chroicocephalus ridibundus
Nachweise
11
iNaturalist-Beobachtungen
Jede Buchung auf Spekboom unterstützt den Naturschutz.
Häufige Fragen von Reisenden
Ein Nachweis bedeutet, dass ein Gastgeber die Art Black-headed Gull auf dem Grundstück oder in der Nähe gesehen hat. Eine Sichtung ist nie garantiert.
Which parks and reserves are best for the Black-headed Gull in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the Black-headed Gull at stays in or beside Kogelberg Nature Reserve. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the Black-headed Gull in South Africa?
The Black-headed Gull is most recorded in Western Cape (100% of records), based on 11 iNaturalist observations. 2 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Black-headed Gull on site or nearby.
What is the conservation status of the Black-headed Gull?
The Black-headed Gull (Chroicocephalus ridibundus) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.
What is the Black-headed Gull?
The black-headed gull (Chroicocephalus ridibundus) is a small gull that breeds in much of Europe and Asia, and also in coastal eastern Canada. Most of the population is migratory and winters further south, but some birds reside in the milder westernmost areas of Europe.

























