Zum Hauptinhalt springen
Grey-headed Albatross
Showing stays that recordGrey-headed Albatross1 stay lists it on site or nearby
Wissenswertes zu den Arten

Parks, in denen Gastgeber die Art Grey-headed Albatross erfassen

Unterkünfte, die etwas zurückgeben

In ganz Westkap

Grey-headed Albatross hier erfasst

West Coast National Park
Weitere Unterkünfte in der Nähe

Für Vogelbeobachter

Coastal Retreat
Lauradale

Für Vogelbeobachter

Coot Club

Southern right whales, sea cliffs, and Hermanus's harbour town

Orte ansehen, die etwas zurückgeben
The Whale Coast

Eine Reise planen

Grey-headed Albatross: wann und wo Sie die Art sehen

Gastgeber haben die Art Grey-headed Albatross in oder bei West Coast National Park erfasst.

Wie und wann man den Grey-headed Albatross sieht

Beste Tageszeiten

  • Die ersten Stunden nach Sonnenaufgang und der späte Nachmittag. Vögel rufen und fressen am meisten in der Kühle.
  • Mittags. Ruhiger, besonders in der Sommerhitze.

Möglichkeiten der Beobachtung

Selbst fahren

Eigenes Fahrzeug, eigenes Tempo, auf den Straßen des Parks.

Wo Gastgeber die Art erfassen

Rote Liste der IUCN

Endangered

Art

Thalassarche chrysostoma

Jede Buchung auf Spekboom unterstützt den Naturschutz.

Häufige Fragen von Reisenden

Ein Nachweis bedeutet, dass ein Gastgeber die Art Grey-headed Albatross auf dem Grundstück oder in der Nähe gesehen hat. Eine Sichtung ist nie garantiert.

Which parks and reserves are best for the Grey-headed Albatross in Western Cape?

Hosts on Spekboom have recorded the Grey-headed Albatross at stays in or beside West Coast National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.

What is the conservation status of the Grey-headed Albatross?

The Grey-headed Albatross (Thalassarche chrysostoma) is listed as Endangered on the IUCN Red List.

What is the Grey-headed Albatross?

The grey-headed albatross (Thalassarche chrysostoma) also known as the grey-headed mollymawk, is a large seabird from the albatross family. It has a circumpolar distribution, nesting on isolated islands in the Southern Ocean and feeding at high latitudes, further south than any of the other mollymawks. Its name derives from its ashy-grey head, throat and upper neck.