Zum Hauptinhalt springen
Red Knot
Showing stays that recordRed Knot1 stay lists it on site or nearby
Wissenswertes zu den Arten

Parks, in denen Gastgeber die Art Red Knot erfassen

Unterkünfte, die etwas zurückgeben

In ganz KwaZulu-Natal

Zuverlässig zu sehen · Für Vogelbeobachter

Kosi Forest Lodge
Weitere Unterkünfte in der Nähe

Für Vogelbeobachter

Penwarn Farm

Für Vogelbeobachter

Tandweni Villa

Für Vogelbeobachter

Zululand Lodge

Rolling green hills, dairy farms, and pottery studios

Orte ansehen, die etwas zurückgeben
The Midlands

Eine Reise planen

Red Knot: wann und wo Sie die Art sehen

Gastgeber haben die Art Red Knot in oder bei iSimangaliso Wetland Park erfasst.

Wie und wann man den Red Knot sieht

Beste Tageszeiten

  • Die ersten Stunden nach Sonnenaufgang und der späte Nachmittag. Vögel rufen und fressen am meisten in der Kühle.
  • Mittags. Ruhiger, besonders in der Sommerhitze.

Rote Liste der IUCN

Near Threatened

Art

Calidris canutus

Nachweise

38

iNaturalist-Beobachtungen

Jede Buchung auf Spekboom unterstützt den Naturschutz.

Häufige Fragen von Reisenden

Ein Nachweis bedeutet, dass ein Gastgeber die Art Red Knot auf dem Grundstück oder in der Nähe gesehen hat. Eine Sichtung ist nie garantiert.

Which parks and reserves are best for the Red Knot in KwaZulu-Natal?

Hosts on Spekboom have recorded the Red Knot at stays in or beside iSimangaliso Wetland Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.

Where can you see the Red Knot in South Africa?

The Red Knot is most recorded in Western Cape (74% of records), KwaZulu-Natal (24% of records), based on 38 iNaturalist observations. 1 place to stay on Spekboom in KwaZulu-Natal has recorded the Red Knot on site or nearby.

What is the conservation status of the Red Knot?

The Red Knot (Calidris canutus) is listed as Near Threatened on the IUCN Red List.

What is the Red Knot?

The red knot (Calidris canutus) (just knot in English-speaking Europe) is a medium-sized shorebird which breeds in tundra and the Arctic Cordillera in the far north of Canada, Europe, and Russia. It is a large member of the Calidris sandpipers, second only to the great knot. Six subspecies are recognised.