Naar de hoofdinhoud gaan
Red Knot
Showing stays that recordRed Knot1 stay lists it on site or nearby
Soortinformatie

Parken waar verhuurders de Red Knot hebben waargenomen

Verblijven die iets teruggeven

Door heel KwaZulu-Natal

Betrouwbaar te zien · Vogelaarsvriendelijk

Kosi Forest Lodge
Meer verblijven in de buurt

Vogelaarsvriendelijk

Penwarn Farm

Vogelaarsvriendelijk

Tandweni Villa

Vogelaarsvriendelijk

Zululand Lodge

Rolling green hills, dairy farms, and pottery studios

Bekijk plekken die iets teruggeven
The Midlands

Een reis plannen

Wanneer en waar u de Red Knot vindt

Red Knot: door verhuurders waargenomen in of bij iSimangaliso Wetland Park.

Hoe en wanneer u de Red Knot ziet

Beste uren van de dag

  • De eerste uren na zonsopgang, en de late middag. Vogels roepen en eten het meest in de koelte.
  • Rond het middaguur. Rustiger, vooral in de zomerhitte.

Rode Lijst van de IUCN

Near Threatened

Soort

Calidris canutus

Waarnemingen

38

iNaturalist-waarnemingen

Elke boeking op Spekboom steunt natuurbehoud.

Vragen van reizigers

Een waarneming betekent dat een verhuurder de Red Knot op of bij het terrein heeft gezien. Het is nooit een garantie dat u de soort ziet.

Which parks and reserves are best for the Red Knot in KwaZulu-Natal?

Hosts on Spekboom have recorded the Red Knot at stays in or beside iSimangaliso Wetland Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.

Where can you see the Red Knot in South Africa?

The Red Knot is most recorded in Western Cape (74% of records), KwaZulu-Natal (24% of records), based on 38 iNaturalist observations. 1 place to stay on Spekboom in KwaZulu-Natal has recorded the Red Knot on site or nearby.

What is the conservation status of the Red Knot?

The Red Knot (Calidris canutus) is listed as Near Threatened on the IUCN Red List.

What is the Red Knot?

The red knot (Calidris canutus) (just knot in English-speaking Europe) is a medium-sized shorebird which breeds in tundra and the Arctic Cordillera in the far north of Canada, Europe, and Russia. It is a large member of the Calidris sandpipers, second only to the great knot. Six subspecies are recognised.