Vai al contenuto principale
Jameson's Firefinch
Showing stays that recordJameson's Firefinch1 stay lists it on site or nearby
Informazioni sulla specie

Parchi in cui gli host segnalano: Jameson's Firefinch

Strutture che sostengono una causa

In tutto il Limpopo

Altre strutture nelle vicinanze

Maninghi Lodge

Welgevonden Game Reserve · Prezzo su richiesta

Maninghi Lodge

Sunbird Lodge

Phalaborwa · Da R 1,500 a notte

Birder Friendly

Sunbird Lodge

Zvakanaka Farm

Louis Trichardt · Da R 650 a notte

Birder Friendly

Zvakanaka Farm

Monwana Villa

Thornybush Game Reserve · Prezzo su richiesta

Monwana Villa

iSimangaliso wetlands, sand forest, and Sodwana reefs

Vedi le strutture che sostengono una causa
The Elephant Coast

Pianificare un viaggio

Quando e dove trovarlo: Jameson's Firefinch

Come e quando vedere il Jameson's Firefinch

Le ore migliori della giornata

  • Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
  • Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.

Specie

Lagonosticta rhodopareia

Segnalazioni

524

Osservazioni su iNaturalist

Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.

Le domande dei viaggiatori

Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (Jameson's Firefinch) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.

Where can you see the Jameson's Firefinch in South Africa?

The Jameson's Firefinch is most recorded in Limpopo (41% of records), Mpumalanga (28% of records), Gauteng (17% of records), based on 524 iNaturalist observations. 1 place to stay on Spekboom in Limpopo has recorded the Jameson's Firefinch on site or nearby.

When is the best time to see the Jameson's Firefinch?

The Jameson's Firefinch is recorded throughout the year, so no month is the wrong month to look for it.

What is the Jameson's Firefinch?

Jameson's firefinch (Lagonosticta rhodopareia) is a common species of estrildid finch found in Sub-Saharan Africa. It has an estimated global extent of occurrence of 2,600,000 km2.