Aller au contenu principal
Cinnamon-breasted Warbler
Showing stays that recordCinnamon-breasted Warbler2 stays list it on site or nearby
Infos sur les espèces

Hébergements engagés

À travers Afrique du Sud

Observé régulièrement · Accueillant pour les ornithologues

Zwartberg View Mountain Lodge

Observé régulièrement · Accueillant pour les ornithologues

Karoo Secret Farm Stay
Plus d’hébergements à proximité

Accueillant pour les ornithologues

Bartholomeus Klip Farmhouse
Bitou River Lodge

Accueillant pour les ornithologues

Coot Club
Lauradale

Sandstone amphitheatres and cool mountain air

Voir les hébergements engagés
The Drakensberg

Préparer un voyage

Cinnamon-breasted Warbler : quand et où l’observer

Comment et quand observer le Cinnamon-breasted Warbler

Meilleures heures de la journée

  • Les premières heures après le lever du soleil, et la fin d’après-midi. Les oiseaux chantent et se nourrissent surtout à la fraîche.
  • Midi. Plus calme, surtout par la chaleur d’été.

Espèce

Euryptila subcinnamomea

Observations

72

observations iNaturalist

Chaque réservation sur Spekboom soutient la conservation.

Questions des voyageurs

Une observation signifie qu’un hôte a vu l’espèce Cinnamon-breasted Warbler sur place ou à proximité. Ce n’est jamais une garantie de la voir.

Where can you see the Cinnamon-breasted Warbler in South Africa?

The Cinnamon-breasted Warbler is most recorded in Northern Cape (57% of records), Western Cape (43% of records), based on 72 iNaturalist observations. 2 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Cinnamon-breasted Warbler on site or nearby.

When is the best time to see the Cinnamon-breasted Warbler?

The Cinnamon-breasted Warbler is recorded throughout the year, so no month is the wrong month to look for it.

What is the Cinnamon-breasted Warbler?

The cinnamon-breasted warbler or kopje warbler (Euryptila subcinnamomea) is a species of bird in the Cisticolidae family. It is monotypic within the genus Euryptila. It is found in Namibia and South Africa. Its natural habitat is subtropical or tropical dry shrubland.