Zum Hauptinhalt springen
Arctic Tern
Showing stays that recordArctic Tern5 stays list it on site or nearby
Wissenswertes zu den Arten

Parks, in denen Gastgeber die Art Arctic Tern erfassen

Unterkünfte, die etwas zurückgeben

In ganz Ostkap

Arctic Tern hier erfasst

Langebos Huts

Arctic Tern hier erfasst

Nyathi Rest Camp

Arctic Tern hier erfasst

Matyholweni Rest Camp

Arctic Tern hier erfasst

Addo Rest Camp
Weitere Unterkünfte in der Nähe

Forests, lagoons, and Knysna's sheltered bay

Orte ansehen, die etwas zurückgeben
The Garden Route

Eine Reise planen

Arctic Tern: wann und wo Sie die Art sehen

Gastgeber haben die Art Arctic Tern in oder bei Addo Elephant National Park erfasst.

Wie und wann man den Arctic Tern sieht

Beste Tageszeiten

  • Die ersten Stunden nach Sonnenaufgang und der späte Nachmittag. Vögel rufen und fressen am meisten in der Kühle.
  • Mittags. Ruhiger, besonders in der Sommerhitze.

Möglichkeiten der Beobachtung

Selbst fahren

Eigenes Fahrzeug, eigenes Tempo, auf den Straßen des Parks.

Wo Gastgeber die Art erfassen

Rote Liste der IUCN

Least Concern

Art

Sterna paradisaea

Nachweise

13

iNaturalist-Beobachtungen

Jede Buchung auf Spekboom unterstützt den Naturschutz.

Häufige Fragen von Reisenden

Ein Nachweis bedeutet, dass ein Gastgeber die Art Arctic Tern auf dem Grundstück oder in der Nähe gesehen hat. Eine Sichtung ist nie garantiert.

Which parks and reserves are best for the Arctic Tern in Eastern Cape?

Hosts on Spekboom have recorded the Arctic Tern at stays in or beside Addo Elephant National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.

Where can you see the Arctic Tern in South Africa?

The Arctic Tern is most recorded in Western Cape (77% of records), KwaZulu-Natal (23% of records), based on 13 iNaturalist observations. 5 places to stay on Spekboom in Eastern Cape have recorded the Arctic Tern on site or nearby.

What is the conservation status of the Arctic Tern?

The Arctic Tern (Sterna paradisaea) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.

What is the Arctic Tern?

The Arctic tern (Sterna paradisaea) is a tern in the family Laridae. This bird has a circumpolar breeding distribution covering the Arctic and sub-Arctic regions of Europe, Asia, and North America (as far south as Brittany and Massachusetts).