
Kerguelen Petrel
The Kerguelen petrel (Aphrodroma brevirostris) is a small (36 cm long) slate-grey seabird in the family Procellariidae.
Informazioni sulla specie
Parchi in cui gli host segnalano: Kerguelen Petrel
Strutture che sostengono una causa
In tutto il Capo Occidentale
Kerguelen Petrel: segnalato qui
Birder Friendly
Birder Friendly
Birder Friendly
Southern right whales, sea cliffs, and Hermanus's harbour town
Vedi le strutture che sostengono una causaPianificare un viaggio
Quando e dove trovarlo: Kerguelen Petrel
Gli host hanno segnalato questa specie (Kerguelen Petrel) in strutture dentro o accanto a West Coast National Park.
Le ore migliori della giornata
- Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
- Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.
Modi di osservare
Guidare in autonomia
Il Suo veicolo e il Suo ritmo, sulle strade del parco.
Dove lo segnalano gli host
Lista Rossa IUCN
Least Concern
Specie
Aphrodroma brevirostris
Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.
Le domande dei viaggiatori
Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (Kerguelen Petrel) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.
Which parks and reserves are best for the Kerguelen Petrel in Western Cape?
Hosts on Spekboom have recorded the Kerguelen Petrel at stays in or beside West Coast National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
What is the conservation status of the Kerguelen Petrel?
The Kerguelen Petrel (Aphrodroma brevirostris) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.
What is the Kerguelen Petrel?
The Kerguelen petrel (Aphrodroma brevirostris) is a small (36 cm long) slate-grey seabird in the family Procellariidae. The species has been described as a "taxonomic oddball", being placed for a long time in Pterodroma (the gadfly petrels) before being split out in 1942 into its own genus Aphrodroma.




























