Spring na die hoofinhoud
Black-bellied Starling

Black-bellied Starling is nie rondom Limpopo aangeteken nie

Dit is die parke waar gashere op Spekboom dit aanteken.

Spesie-insigte

Verblyfplekke wat teruggee

Regoor Limpopo

Verkijken Cottage

Haenertsburg · Vanaf R 1,500 per nag

Voëlkykervriendelik

Verkijken Cottage

Maninghi Lodge

Welgevonden Game Reserve · Prys op aanvraag

Maninghi Lodge

Sunbird Lodge

Phalaborwa · Vanaf R 1,500 per nag

Voëlkykervriendelik

Sunbird Lodge

Cape Vulture Lodge

Hoedspruit · Vanaf R 4,000 per nag

Voëlkykervriendelik

Cape Vulture Lodge

Zvakanaka Farm

Louis Trichardt · Vanaf R 650 per nag

Voëlkykervriendelik

Zvakanaka Farm

Monwana Villa

Thornybush Game Reserve · Prys op aanvraag

Monwana Villa

Marataba Villa

Marakele National Park · Prys op aanvraag

Marataba Villa

iSimangaliso wetlands, sand forest, and Sodwana reefs

Sien plekke wat teruggee
The Elephant Coast

Beplan ’n reis

Wanneer en waar om die Black-bellied Starling te vind

Hoe en wanneer om die Black-bellied Starling te sien

Beste tye van die dag

  • Die eerste ure ná sonop, en laatmiddag. Voëls roep en vreet meestal in die koelte.
  • Middaguur. Stiller, veral in die somerhitte.

Spesie

Notopholia corusca

Waarnemings

1,150

iNaturalist-waarnemings

Elke bespreking op Spekboom ondersteun bewaring.

Vrae wat reisigers vra

’n Waarneming beteken dat ’n gasheer die Black-bellied Starling op die eiendom of naby gesien het. Dit waarborg nooit dat jy dit sal sien nie.

Where can you see the Black-bellied Starling in South Africa?

The Black-bellied Starling is most recorded in KwaZulu-Natal (64% of records), Western Cape (25% of records), Eastern Cape (11% of records), based on 1,150 iNaturalist observations.

When is the best time to see the Black-bellied Starling?

The Black-bellied Starling is recorded throughout the year, so no month is the wrong month to look for it.

What is the Black-bellied Starling?

The black-bellied starling (Notopholia corusca) is a species of starling in the family Sturnidae. It is found in Kenya, Mozambique, Somalia, South Africa, Swaziland, Tanzania, and Zimbabwe.