Dove vederlo
Dove vedere il White-winged Widowbird in Sudafrica
Gli host hanno segnalato questa specie (White-winged Widowbird) in strutture dentro o accanto a Kruger National Park, Hluhluwe-Imfolozi Park and iSimangaliso Wetland Park.
Euplectes albonotatus

Pianificare un viaggio
Quando e dove trovarlo: White-winged Widowbird
Gli host hanno segnalato questa specie (White-winged Widowbird) in strutture dentro o accanto a Kruger National Park, Hluhluwe-Imfolozi Park and iSimangaliso Wetland Park.
Le ore migliori della giornata
- Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
- Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.
Dove soggiornare
- LimpopoIn autonomiaStrutture: Limpopo
- KwaZulu-NatalStrutture: KwaZulu-Natal
Modi di osservare
Guidare in autonomia
Il Suo veicolo e il Suo ritmo, sulle strade del parco.
Dove lo segnalano gli host
Specie
Euplectes albonotatus
Segnalazioni
708
Osservazioni su iNaturalist
Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.
Le domande dei viaggiatori
Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (White-winged Widowbird) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.
Which parks and reserves are best for the White-winged Widowbird in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the White-winged Widowbird at stays in or beside Kruger National Park, Hluhluwe-Imfolozi Park and iSimangaliso Wetland Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the White-winged Widowbird in South Africa?
The White-winged Widowbird is most recorded in Gauteng (27% of records), Mpumalanga (24% of records), Limpopo (22% of records), based on 708 iNaturalist observations. 19 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the White-winged Widowbird on site or nearby.
When is the best time to see the White-winged Widowbird?
Sightings of the White-winged Widowbird peak from Dec to Mar, based on 708 iNaturalist records. You may still see it outside those months, sightings are just less frequent.
What is the White-winged Widowbird?
The white-winged widowbird (Euplectes albonotatus) is a species of passerine bird in the family Ploceidae native to Africa south of the Sahara. It is highly sexually dimorphic in its breeding season, during which the male's yellow plumage turns dark and he gains more white feathers, contrasting with the female's predominantly pale coloration. Three subspecies are recognised.
Strutture che sostengono una causa
Dove soggiornare per avere la possibilità di vedere il White-winged Widowbird
Ogni soggiorno nella pagina del White-winged Widowbird elenca le specie che l’host ha registrato nella struttura o nelle vicinanze. Una registrazione è un avvistamento, mai una promessa.
Vedi dove soggiornare
