Vai al contenuto principale

Dove vederlo

Dove vedere il Short-tailed Pipit in Sudafrica

Gli host hanno segnalato questa specie (Short-tailed Pipit) in strutture dentro o accanto a Kruger National Park, uKhahlamba-Drakensberg Park and Giants Castle Game Reserve.

Anthus brachyurus · Least Concern

Short-tailed Pipit
Foto: (c) Justin Ponder, some rights reserved (CC BY)

Pianificare un viaggio

Quando e dove trovarlo: Short-tailed Pipit

Gli host hanno segnalato questa specie (Short-tailed Pipit) in strutture dentro o accanto a Kruger National Park, uKhahlamba-Drakensberg Park and Giants Castle Game Reserve.

Le ore migliori della giornata

  • Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
  • Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.

Dove soggiornare

  • In autonomia
    Strutture: Limpopo
    Limpopo
  • In autonomia
    Strutture: KwaZulu-Natal
    KwaZulu-Natal

Modi di osservare

Guidare in autonomia

Il Suo veicolo e il Suo ritmo, sulle strade del parco.

Lista Rossa IUCN

Least Concern

Specie

Anthus brachyurus

Segnalazioni

12

Osservazioni su iNaturalist

Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.

Le domande dei viaggiatori

Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (Short-tailed Pipit) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.

Which parks and reserves are best for the Short-tailed Pipit in South Africa?

Hosts on Spekboom have recorded the Short-tailed Pipit at stays in or beside Kruger National Park, uKhahlamba-Drakensberg Park, Giants Castle Game Reserve, iSimangaliso Wetland Park, Kamberg Nature Reserve and Royal Natal National Park and other reserves. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.

Where can you see the Short-tailed Pipit in South Africa?

The Short-tailed Pipit is most recorded in KwaZulu-Natal (58% of records), Mpumalanga (42% of records), based on 12 iNaturalist observations. 54 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Short-tailed Pipit on site or nearby.

What is the conservation status of the Short-tailed Pipit?

The Short-tailed Pipit (Anthus brachyurus) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.

What is the Short-tailed Pipit?

The short-tailed pipit (Anthus brachyurus) is a species of bird in the family Motacillidae. It is found in Angola, Burundi, Republic of the Congo, Democratic Republic of the Congo, Gabon, Mozambique, Rwanda, Somalia, South Africa, Tanzania, Uganda, Zambia, and Zimbabwe.

Strutture che sostengono una causa

Dove soggiornare per avere la possibilità di vedere il Short-tailed Pipit

Ogni soggiorno nella pagina del Short-tailed Pipit elenca le specie che l’host ha registrato nella struttura o nelle vicinanze. Una registrazione è un avvistamento, mai una promessa.

Vedi dove soggiornare