Dove vederlo
Dove vedere il Barratt's Warbler in Sudafrica
Gli host hanno segnalato questa specie (Barratt's Warbler) in strutture dentro o accanto a uKhahlamba-Drakensberg Park, Giants Castle Game Reserve and Kamberg Nature Reserve.
Bradypterus barratti · Least Concern

Pianificare un viaggio
Quando e dove trovarlo: Barratt's Warbler
Gli host hanno segnalato questa specie (Barratt's Warbler) in strutture dentro o accanto a uKhahlamba-Drakensberg Park, Giants Castle Game Reserve and Kamberg Nature Reserve.
Le ore migliori della giornata
- Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
- Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.
Modi di osservare
Guidare in autonomia
Il Suo veicolo e il Suo ritmo, sulle strade del parco.
Dove lo segnalano gli host
Lista Rossa IUCN
Least Concern
Specie
Bradypterus barratti
Segnalazioni
57
Osservazioni su iNaturalist
Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.
Le domande dei viaggiatori
Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (Barratt's Warbler) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.
Which parks and reserves are best for the Barratt's Warbler in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the Barratt's Warbler at stays in or beside uKhahlamba-Drakensberg Park, Giants Castle Game Reserve, Kamberg Nature Reserve, Mount Currie Nature Reserve and Royal Natal National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the Barratt's Warbler in South Africa?
The Barratt's Warbler is most recorded in KwaZulu-Natal (77% of records), Mpumalanga (12% of records), Eastern Cape (11% of records), based on 57 iNaturalist observations. 13 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Barratt's Warbler on site or nearby.
When is the best time to see the Barratt's Warbler?
Sightings of the Barratt's Warbler peak from Oct to Jan, based on 57 iNaturalist records. You may still see it outside those months, sightings are just less frequent.
What is the conservation status of the Barratt's Warbler?
The Barratt's Warbler (Bradypterus barratti) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.
What is the Barratt's Warbler?
The Barratt's warbler or African scrub warbler (Bradypterus barratti), is a species of Old World warbler in the family Locustellidae. It is found in eastern South Africa, Lesotho, eastern Zimbabwe and adjacent western Mozambique. Its natural habitat is subtropical or tropical moist montane forests.
Strutture che sostengono una causa
Dove soggiornare per avere la possibilità di vedere il Barratt's Warbler
Ogni soggiorno nella pagina del Barratt's Warbler elenca le specie che l’host ha registrato nella struttura o nelle vicinanze. Una registrazione è un avvistamento, mai una promessa.
Vedi dove soggiornare