Où observer
Où observer le Subantarctic Skua en Afrique du Sud
Subantarctic Skua : signalé par des hôtes dans ou près de Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park and Robberg Nature Reserve.
Stercorarius antarcticus

Préparer un voyage
Subantarctic Skua : quand et où l’observer
Subantarctic Skua : signalé par des hôtes dans ou près de Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park and Robberg Nature Reserve.
Meilleures heures de la journée
- Les premières heures après le lever du soleil, et la fin d’après-midi. Les oiseaux chantent et se nourrissent surtout à la fraîche.
- Midi. Plus calme, surtout par la chaleur d’été.
Où séjourner
- Western CapeEn voitureSans paludismeHébergements : Western Cape
- Eastern CapeEn voitureSans paludismeHébergements : Eastern Cape
Façons d’observer
Conduire soi-même
Votre véhicule et votre rythme, sur les routes du parc.
Parcs où l’espèce est signalée
Espèce
Stercorarius antarcticus
Observations
134
observations iNaturalist
Chaque réservation sur Spekboom soutient la conservation.
Questions des voyageurs
Une observation signifie qu’un hôte a vu l’espèce Subantarctic Skua sur place ou à proximité. Ce n’est jamais une garantie de la voir.
Which parks and reserves are best for the Subantarctic Skua in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the Subantarctic Skua at stays in or beside Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park, Robberg Nature Reserve and West Coast National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the Subantarctic Skua in South Africa?
The Subantarctic Skua is most recorded in Western Cape (84% of records), Eastern Cape (11% of records), based on 134 iNaturalist observations. 11 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Subantarctic Skua on site or nearby.
When is the best time to see the Subantarctic Skua?
Sightings of the Subantarctic Skua peak from May to Aug, based on 134 iNaturalist records. You may still see it outside those months, sightings are just less frequent.
What is the Subantarctic Skua?
The brown skua (Stercorarius antarcticus), also known as the Antarctic skua, subantarctic skua, southern great skua, southern skua, or hākoakoa (Māori), is a large seabird that breeds in the subantarctic and Antarctic zones and moves further north when not breeding. Its taxonomy is highly complex and a matter of dispute, with some splitting it into two or three species: Falkland skua (S.
Hébergements engagés
Où séjourner pour avoir une chance d’observer le Subantarctic Skua
Chaque séjour de la page du Subantarctic Skua indique les espèces que l’hôte a relevées sur la propriété ou à proximité. Un relevé est une observation, jamais une promesse.
Voir où séjourner
