Dove vederlo
Dove vedere il White-throated Bee-eater in Sudafrica
Gli host hanno segnalato questa specie (White-throated Bee-eater) in strutture dentro o accanto a Kgalagadi Transfrontier Park and Kruger National Park.
Merops albicollis · Least Concern

Pianificare un viaggio
Quando e dove trovarlo: White-throated Bee-eater
Gli host hanno segnalato questa specie (White-throated Bee-eater) in strutture dentro o accanto a Kgalagadi Transfrontier Park and Kruger National Park.
Le ore migliori della giornata
- Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
- Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.
Dove soggiornare
- Northern CapeIn autonomiaSenza malariaStrutture: Northern Cape
- LimpopoIn autonomiaStrutture: Limpopo
Modi di osservare
Lista Rossa IUCN
Least Concern
Specie
Merops albicollis
Segnalazioni
15
Osservazioni su iNaturalist
Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.
Le domande dei viaggiatori
Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (White-throated Bee-eater) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.
Which parks and reserves are best for the White-throated Bee-eater in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the White-throated Bee-eater at stays in or beside Kgalagadi Transfrontier Park and Kruger National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the White-throated Bee-eater in South Africa?
The White-throated Bee-eater is most recorded in KwaZulu-Natal (47% of records), Eastern Cape (20% of records), Limpopo (20% of records), based on 15 iNaturalist observations. 13 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the White-throated Bee-eater on site or nearby.
What is the conservation status of the White-throated Bee-eater?
The White-throated Bee-eater (Merops albicollis) is listed as Least Concern on the IUCN Red List.
What is the White-throated Bee-eater?
The white-throated bee-eater (Merops albicollis) is a near passerine bird in the bee-eater family Meropidae. It breeds in semi-desert along the southern edge of the Sahara, Africa. The white-throated bee-eater is migratory, wintering in a completely different habitat in the equatorial rainforests of Africa from southern Senegal to Uganda.
Strutture che sostengono una causa
Dove soggiornare per avere la possibilità di vedere il White-throated Bee-eater
Ogni soggiorno nella pagina del White-throated Bee-eater elenca le specie che l’host ha registrato nella struttura o nelle vicinanze. Una registrazione è un avvistamento, mai una promessa.
Vedi dove soggiornare
