Dove vederlo
Dove vedere il Wandering Albatross in Sudafrica
Gli host hanno segnalato questa specie (Wandering Albatross) in strutture dentro o accanto a Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park and West Coast National Park.
Diomedea exulans · Vulnerable

Pianificare un viaggio
Quando e dove trovarlo: Wandering Albatross
Gli host hanno segnalato questa specie (Wandering Albatross) in strutture dentro o accanto a Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park and West Coast National Park.
Le ore migliori della giornata
- Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
- Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.
Dove soggiornare
- Eastern CapeIn autonomiaSenza malariaStrutture: Eastern Cape
- Western CapeIn autonomiaSenza malariaStrutture: Western Cape
Modi di osservare
Guidare in autonomia
Il Suo veicolo e il Suo ritmo, sulle strade del parco.
Dove lo segnalano gli host
Lista Rossa IUCN
Vulnerable
Specie
Diomedea exulans
Segnalazioni
1
Osservazioni su iNaturalist
Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.
Le domande dei viaggiatori
Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (Wandering Albatross) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.
Which parks and reserves are best for the Wandering Albatross in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the Wandering Albatross at stays in or beside Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park and West Coast National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the Wandering Albatross in South Africa?
The Wandering Albatross is most recorded in Western Cape (100% of records), based on 1 iNaturalist observations. 10 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Wandering Albatross on site or nearby.
What is the conservation status of the Wandering Albatross?
The Wandering Albatross (Diomedea exulans) is listed as Vulnerable on the IUCN Red List.
What is the Wandering Albatross?
The wandering albatross, snowy albatross, white-winged albatross or goonie (Diomedea exulans) is a large seabird from the family Diomedeidae, which has a circumpolar range in the Southern Ocean. It was the first species of albatross to be described, and was long considered the same species as the Tristan albatross and the Antipodean albatross.
Strutture che sostengono una causa
Dove soggiornare per avere la possibilità di vedere il Wandering Albatross
Ogni soggiorno nella pagina del Wandering Albatross elenca le specie che l’host ha registrato nella struttura o nelle vicinanze. Una registrazione è un avvistamento, mai una promessa.
Vedi dove soggiornare
