Dove vederlo
Dove vedere il Subantarctic Skua in Sudafrica
Gli host hanno segnalato questa specie (Subantarctic Skua) in strutture dentro o accanto a Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park and Robberg Nature Reserve.
Stercorarius antarcticus

Pianificare un viaggio
Quando e dove trovarlo: Subantarctic Skua
Gli host hanno segnalato questa specie (Subantarctic Skua) in strutture dentro o accanto a Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park and Robberg Nature Reserve.
Le ore migliori della giornata
- Le prime ore dopo l’alba e il tardo pomeriggio. Gli uccelli cantano e si nutrono soprattutto nelle ore fresche.
- Mezzogiorno. Più silenzioso, soprattutto nel caldo estivo.
Dove soggiornare
- Western CapeIn autonomiaSenza malariaStrutture: Western Cape
- Eastern CapeIn autonomiaSenza malariaStrutture: Eastern Cape
Modi di osservare
Guidare in autonomia
Il Suo veicolo e il Suo ritmo, sulle strade del parco.
Dove lo segnalano gli host
Specie
Stercorarius antarcticus
Segnalazioni
134
Osservazioni su iNaturalist
Ogni prenotazione su Spekboom sostiene la conservazione.
Le domande dei viaggiatori
Una segnalazione significa che un host ha visto questa specie (Subantarctic Skua) nella struttura o nei dintorni. Non è mai una garanzia di avvistamento.
Which parks and reserves are best for the Subantarctic Skua in South Africa?
Hosts on Spekboom have recorded the Subantarctic Skua at stays in or beside Addo Elephant National Park, Table Mountain National Park, Robberg Nature Reserve and West Coast National Park. A record means a host has seen it on the property or nearby, which makes these the places to base yourself; it is never a guarantee of a sighting on any given day.
Where can you see the Subantarctic Skua in South Africa?
The Subantarctic Skua is most recorded in Western Cape (84% of records), Eastern Cape (11% of records), based on 134 iNaturalist observations. 11 places to stay on Spekboom in South Africa have recorded the Subantarctic Skua on site or nearby.
When is the best time to see the Subantarctic Skua?
Sightings of the Subantarctic Skua peak from May to Aug, based on 134 iNaturalist records. You may still see it outside those months, sightings are just less frequent.
What is the Subantarctic Skua?
The brown skua (Stercorarius antarcticus), also known as the Antarctic skua, subantarctic skua, southern great skua, southern skua, or hākoakoa (Māori), is a large seabird that breeds in the subantarctic and Antarctic zones and moves further north when not breeding. Its taxonomy is highly complex and a matter of dispute, with some splitting it into two or three species: Falkland skua (S.
Strutture che sostengono una causa
Dove soggiornare per avere la possibilità di vedere il Subantarctic Skua
Ogni soggiorno nella pagina del Subantarctic Skua elenca le specie che l’host ha registrato nella struttura o nelle vicinanze. Una registrazione è un avvistamento, mai una promessa.
Vedi dove soggiornare
